Η νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη αποκτά video clip

Η νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη αποκτά video clip

Like
115
0
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020
Μουσικά νέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έντυσε με εικόνα τη νέα επιτυχία «Διανυκτερεύω» και δίνει μία ιδέα από το video clip που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας σε μερικές ημέρες.

Το «Διανυκτερεύω» έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη συναντά τη μοναδική μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και τους ξεχωριστούς στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και το αποτέλεσμα εξασφαλίζει δικαίως μία θέση στις προτιμήσεις μας.

Το «Διανυκτερεύω» ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει αποκτήσει μία θέση στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο.

«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου», είναι τα λόγια με το οποία ο Γιώργος Μαζωνάκης προλογίζει το video clip για το «Διανυκτερεύω».

«Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!», συμπληρώνει στο μήνυμά του ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Το video clip του τραγουδιού «Διανυκτερεύω» θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:20.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *